Ihania miehiä

Viime kuukaudet ovat olleet haastavia maailman menon kannalta. On ollut paljon repivää meininkiä. Monet ihmiset ovat surullisia, vihaisia ja peloissaan. Mutta kyllä tällä maailmassa riehuvalla pelon energialla on myös vastapainonsa. Paljon hyvää tapahtuu ja ihmiset heräävät miettimään, mikä on tärkeää. Jos mä ajattelen, milloin olen kasvanut eniten, niin se on aina tapahtunut kriisin kautta. Ei kriisejä tarvitse pelätä,  vaan ne ovat mahdollisuuksia. Mun elämään ne ovat tuoneet pelkästään hyvää. Ehkä ihmiskunta on tekemässä kunnon kasvupyrähdyksen, kun se on niin kriisissä. Oman elämän kautta olen oppinut pikkuhiljaa luottamaan enemmän ja enemmän, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä ja että kaikella on tarkoituksensa. Mä valitsen ajatella, että elän rakastavassa universumissa ja joka päivä valitsen luottaa ja keskittyä hyvään.

 

 

Olin mun ystävän kanssa lounaalla Ondassa. Me istuttiin neljän hengen pöydässä. Ravintola oli täynnä, joten pian kaksi noin kolmekymppistä miestä pyysivät saada istua vapaille paikoille. Syötiin siinä mun ystävän kanssa (muuten aivan törkeen hyvää ruokaa!) ja jaettiin meidän kuulumisia. Meillä oli leuat pudota, kun toinen kundeista tokaisi toiselle, että hän kokee, että hänen energia kehonsa on aivan sekaisin. Ruvettiin kuuntelemaan salaa heidän juttujaan. Se oli niin kaunista! Molemmat puhuivat innoissaan kasvustaan kohti rakkautta ja selkeyttä. Ne lateli siinä toisilleen syviä viisauksia, ihan vakavalla naamalla. Me mentiin ihan hiljaisiksi.

Mun frendi kuiskasi kohta, että ”huomaatko sä, et me ei enää puhuta, ne tajuaa kohta, että me kuunnellaan niitä”. Mä en välittänyt, olin niin keskittynyt siihen, mitä mun kehossa tapahtui. Kun mä kuuntelin näitä miehiä, mun keho rentoutui täysin. Mä menin ihan pehmeäksi. Sitten tajusin, että mun kehon reaktio liittyy siihen, että läsnä oli kirkas, rakastava ja maadoittunut maskuliininen energia ja mun keho peilasi sitä. Mulle tuli sellainen olo, että mä voin nyt päästää irti.
Kun mies herää siihen tietoisuuteen, että hänellä on korkeampi tarkoitus, hänellä on valtavan eheyttävä ja tasapainottava vaikutus naiseen ja ympäristöönsä. Nämä miehet tekivät töitä itsensä kanssa, he ottivat vastuuta itsestään, tunteistaan, haavoistaan ja elämästään.

Toinen mies heitti sitten vielä läpät Buddhasta ja äärettömästä merestä ja sillon mun frendi repesi ja paljasti meidät. Se oli ihanaa!. Me kerrottiin innoissamme heille, miltä tuntui kohdata heidän kaltaisiaan miehiä ja annettiin heille kaikki se arvostus, jonka he ansaitsivat. Toinen heistä sanoi, että maailma muuttuu lujaa hyvään suuntaan ja yhä useampi herää unesta. Toinen kertoi, että hän oli oppinut ja elänyt suurimman osan elämästään käsityksessä, että mies ei saisi itkeä. Mutta nyt kokee, että se on täyttä paskaa. Me juteltiin vielä yhdessä jonkun aikaa ja jaettiin kokemuksiamme ja sitä yhteistä innostuksen aihetta, joka meillä kaikilla oli. Joka on tietysti rakkaus ja kasvu.

 

 

Sitten sanottiin heipat ja kiitokset. Kaikilla oli isot hymyt naamalla, kun lähdettiin eri suuntiin. Me ei edes esitelty itseämme nimillä, mutta ei sillä ollut mitään väliä. Mä sain valtavan lahjan. Se tuntui luissa ja ytimissä ja opin paljon sillä lounaalla. Ihmiset saavat tarpeekseen, pysähtyvät ja heräävät kysymään: elänkö minä omaa elämääni? Pidänkö minä elämästäni? Suoritanko sitä? Kuka minä oikeasti olen? Yhä useammat ihmiset, eivät enää tyydy toistamaan vanhaa ja miellyttämään muita. He valitsevat käydä läpi syvän ja usein kivuliaan itsetutkiskelun prosessin. Päättävät luopua siitä, mikä ei tuo hyvää ja palaavat itsensä arvostamiseen. Maailmassa on rajattomasti ilon aiheita ja valtavasti räjähdysmäisesti kasvavaa hyvää. Ei luovuta toivosta.

Fantastista päivää sulle!
❤️:lla Amira

 

Posted In:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s