Vapaus valita

Viime kuukausien ja erityisesti viime viikkojen aikana olen enemmän kuin koskaan miettinyt sitä, että minulla ja meillä kaikilla on vapaus valita tässä hetkessä miten suhtaudumme itseemme ja meitä ympäröivään maailmaan. Tämä tuntuu tärkeämmältä ja tärkeämmältä koko ajan ja liittyy vahvasti aikaan jossa olemme nyt, suureen muutokseen ja transformaatioon, jonka olemme ihmiskuntana valinneet. Olemme siirtymässä pelosta rakkauteen, päästä sydämeen ja kehoon. Äiti maa on jo nostanut värähtelyään tukemaan tätä prosessia. Ennen intention/manifestaation/luomisen nopeus oli hitaampaa, mutta olemme siirtyneet aikaan, jossa kaikki ilmentyy hyvin nopeasti. Huomaan ihan konkreettisesti, että ei tarvitse kuin vähän ajatella jotain asiaa tai ihmistä ja kohta se on jo tässä. Matrix murenee silmien edessä.

Joka hetki minulla on oikeus valita mihin keskityn ja mihin suuntaan energiani, pelkoon ja huoleen vai rakkauteen ja yltäkylläisyyteen? Se mihin keskityn kasvaa ja tulee uudelleen luoduksi uudessa muodossa. Vedän puoleeni sitä mitä tunnen, värähtelen ja ajattelen. Tää voi olla valtava lahja tai haaste. Kun ei vielä ymmärrä omia voimiaan, voi päätyä todella turhauttaviin kokemuksiin, ymmärtämättä yhtään miksi minulle aina käy näin.

Oli miten oli, tämä lahja on annettu meille jokaiselle. Tähän liittyy valtava vastuu. Vastuu omasta itsestä, omasta energiasta, omasta terveydestä ja omasta elinpiiristä. Meillä on myös valtava vaikutus ympärillämme oleviin ihmisiin, eläimiin ja luontoon. Olemme aina rajattoman rikkaita oli se sitten hyvässä tai pahassa. Onneksi yhä useammat ihmiset ovat tulleet tai ovat pikkuhiljaa tulossa tietoisemmaksi omasta luomisvoimastaan.

Tämän tiedostaminen muuttaa mielestäni kaiken. Emme voi enää syyttää muita, emmekä elämää. Ihmiskunnan on aika kasvaa aikuiseksi.

Tietysti ennen kuin ymmärrän, että joka hetki luon fyysisen todellisuuteni, oman suhtautumiseni valitseminen hetkessä tuntuu lähes mahdottomalta. Sitä oikeastaan vaan reagoi vanhalla totutulla tavalla kaikkeen. Se on hyvin turhauttavaa. Kun alan tiedostamaan tämän, pystyn paremmin katsomaan niitä asioita elämässäni, joihin en ole tyytyväinen laajemmasta ja korkeammasta perspektiivistä ja tarkoituksesta käsin. Tämä vaatii sen, että ymmärrän olemassaolon syvemmät säännöt ja lait. Sen, että elämässä on olemassa muutakin, kuin se mitä voi nähdä ja koskettaa. Ajatukset ja tunteet eivät ole vain ilmaa, ne ovat jotain hyvin konkreettista. Meidän kaikkien on aika ymmärtää ja tiedostaa miten valtavan voimakkaita me kaikki olemme.

Se mikä ilmenee ja vaikuttaa nyt omassa elämässä on aina omien aikaisempien ajatusten, edellisten elämien, tunteiden ja alitajuisten tiedostamattomien uskomusten ilmentymä, ei mitään sen vakavampaa. Auttaa valtavasti jos en oikeastaan ota todellisuuttani niin kovin vakavasti. Jos olen luonut sen mikä on tässä nyt, tarkoittaa se, että voin luoda tilalle jotain muuta. Voin aina muuttaa oloani ja sitä kautta olosuhteitani miellyttävämmäksi.

Mikään ei ole lopullista. Elämässä kaikki on ikuisessa liikkeessä ja muutoksen tilassa, se on luonnon laki. Näin ollen, kun elämässä jokin ei näyttäydy miellyttävänä nyt, ei kannata hermostua tai uhriutua. Vaan sen sijaan riittää, että sen tiedostaa. Voi muistuttaa itselle, että ei ole hätää, tämä on vanhaa ja kaikki on hyvin. Antaa anteeksi itselle, jos ei ole tyytyväinen siihen mitä on luonut ja aloittaa alusta. Anteeksianto, armo ja hyväksyntä vie aina nopeiten linjaan todellisen olemuksen kanssa, joka on rakkaus.

Ajatella! Saan valita miten katson asioita juuri nyt! Huikeeta!! Vaikka kaikki olisi päin persettä, minulla on silti lupa ja vapaus valita miten suhtaudun siihen. Mikä rikkaus ja vauraus, mikä valtava vapaus. Voin suhtautua niin, että kaikki on loistavasti ja täydellisesti juuri nyt ja niin on. Energian laki ei voi muuta kuin seurata.

Kukaan ulkopuolelta ei tuomitse minua tietynlaiseen elämään tai kokemuksiin, vaikka kaikki elämässäni näyttäisi siltä. Tämäkin on oma luomukseni, heijastus omista aikaisemmista ajatuksista. Voin taas keskittyä antamaan anteeksi itselleni ja kaikille muillekkin.

Ne vaikeat elämän kokemukset, jotka olen kokenut olen valinnut kokea kasvaakseni, ihan ne kaikkein vaikeimmatkin. Valitsin myös vanhempani. En ole uhri, en ole koskaan ollut. Totuushan on, että kaikki kielteiset ajatus- ja toimintamallit ovat nekin opittuja. Joten voimme aina opetella uudet mallit

Ei ole pakko kokea epätyydyttävää elämää uudelleen ja uudelleen jos ei halua, voi sanoa ”Nyt riittää! Tahdon kokea jotain muuta, jotain uutta.” Ei kuin harjoittelemaan vaan! Eteenpäin innolla ja suurella armolla. Uutta opetellessa kannattaa olla itselleen hyvin hellä, hyvin kärsivällinen ja hyvin rakastava.

Kuukausi sitten tuntematon mies kysyi minulta Helsinki-Perth lennolla, että miten ihmeessä handlaat tämän kauhean maailman tilanteen. Sanoin, että ihan rauhassa, hellyydellä ja ymmärryksellä, ei tässä ole mitään hätää. Koen todella, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin ja kaikella tällä on korkeampi tarkoituksensa. Olemme tärkeässä siirtymävaiheessa. Tällä pallolla on riehuttu ja eletty kuin pellossa välittämättä juurikaan muusta, kuin omasta navasta ja nyt tilanne on sen mukainen. Kissa on pöydällä. Mutta siihenkin voi suhtautua ihan rauhassa, ei ole tietenkään pakko, voi itse valita. Voi nähdä kaikessa  korkeamman tarkoituksen. Monille tämä muutos on ja tulee olemaan tuskainen, mutta niinhän se on, muutos ei ole yleensä tuskaton, omani ei ole todellakaan ole ollut. Mutta muutos opettaa ja auttaa kasvamaan.

Tämä aika kysyy meiltä kaikilta mikä on oikeasti tärkeää? Millaisen maailman me ihmiset haluamme? Mitkä ovat meidän arvomme? Ei ole mitään hätää. Vanhat energiat ovat pinnassa ja poistumassa. Tilannetta voi auttaa aivan samalla tavalla kuin omaa elämäänkin, keskittymällä ja tekemällä sitä mikä tuntuu oikealle ja hyvälle, olemalla autenttinen oma itsenä, olemalla armollinen ja rakastava kanssakulkijoille. Sinä ja minä, me kaikki täällä teemme koko ajan parhaamme ja se riittää. Pikkuhiljaa nämä raskaat energiat pääsevät vapautumaan ja muuntautumaan.

Voimme todellakin muuttaa tämän planeetan paratiisiksi yhdessä ja tulemme muuttamaankin, en epäile sitä yhtään. Mitä useampi ihminen ymmärtää tämän, pitää hyvää huolta itsestään ja energioistaan ja tekee töitä rakkauden ja ilon eteen, sitä nopeammin nämä pelon energiat transformoituvat kollektiivissa. Me olemme kokonaisuus.

Iloa ja valoa!  ❤️:lla Amira

Posted In:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s